Ingredienser:
FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), CHOKOLADE 28 % (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), SØDMÆLK, vand, sukker, lagkagebunde (past. ÆG, sukker, HVEDEMEL, vand, natriumhydgrogen carbonat), MÆLKECHOKOLADE 5% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKSPULVER, VALLEPULVER, emulgator: SOJA LECITHIN), KIKS (HVEDEMEL, sukker, MÆLKEFEDT, MÆLKESUKKER, MÆLKEPROTEIN, salt, BYGMALTEKSTRAKT, bagemiddel (E500ii)), glukosesirup, HASSELNØDDER 1,3%, MÆLKEPULVER, citronsaft, solsikkeolie, saltet KARAMELSMØR (glukose og fructose sirup, kondenseret MÆLK, saltet SMØR, sukker, salt emulgator: SOJA LECITHIN, vand), satbilisator: pectin, past. anturlig honning, kakaopulver, salt, karamel (sukker, vand)
Produktspecifikation
Varenr.: | 1009 |
Produktbetegnelse: | Saltet Karamel |
Beskrivelse: | Det salte og søde møder hinanden - chokoladekage svøbt i karamel, hasselnøds praliné og saltet karamel mousse. |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 12 |
Bruttovægt | 1,50 kg |
Nettovægt | 1,14 kg |
EAN kode | |
Længde | 385 mm |
Bredde | 295 mm |
Højde | 85 mm |
Palle | Antal pr. palle | 160 |
Bruttovægt | 240 kg |
Pallehøjde | 1900 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1333 kJ / 320 kcal. |
Fedt | 18,5 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 11,2 g |
Kulhydrat | 32,5 g |
- heraf sukkerarter | 28,7 g |
Kostfibre | 2,9 g |
Protein | 4,7 g |
Salt | 0,1 g |
Allergener:
Ingen risiko for krydskontaminering
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
730 dage
Bagevejledning:
De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)
> Print produktblad