Saltet Karamel

 

95 g12 stk.160 stk.

Ingredienser:

FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), CHOKOLADE 28 % (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), SØDMÆLK, vand, sukker, lagkagebunde (past. ÆG, sukker, HVEDEMEL, vand, natriumhydgrogen carbonat), MÆLKECHOKOLADE 5% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKSPULVER, VALLEPULVER, emulgator: SOJA LECITHIN), KIKS (HVEDEMEL, sukker, MÆLKEFEDT, MÆLKESUKKER, MÆLKEPROTEIN, salt, BYGMALTEKSTRAKT, bagemiddel (E500ii)), glukosesirup, HASSELNØDDER 1,3%, MÆLKEPULVER, citronsaft, solsikkeolie, saltet KARAMELSMØR (glukose og fructose sirup, kondenseret MÆLK, saltet SMØR, sukker, salt emulgator: SOJA LECITHIN, vand), satbilisator: pectin, past. anturlig honning, kakaopulver, salt, karamel (sukker, vand)

Produktspecifikation

Varenr.:1009
Produktbetegnelse:Saltet Karamel
Beskrivelse:Det salte og søde møder hinanden - chokoladekage svøbt i karamel, hasselnøds praliné og saltet karamel mousse.
Dato/version:28-09-2015
Forpakningsdata
KartonAntal pr. karton12
Bruttovægt1,50 kg
Nettovægt1,14 kg
EAN kode
Længde385 mm
Bredde295 mm
Højde85 mm
PalleAntal pr. palle160
Bruttovægt240 kg
Pallehøjde1900 mm
Næringsindhold pr. 100 g
Energi1333 kJ / 320 kcal.
Fedt18,5 g
- heraf mættet fedtsyrer11,2 g
Kulhydrat32,5 g
- heraf sukkerarter28,7 g
Kostfibre2,9 g
Protein4,7 g
Salt0,1 g

Allergener:

Ingen risiko for krydskontaminering

Opbevaring:

Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning

Holdbarhed:

730 dage

Bagevejledning:

De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)

> Print produktblad