Ingredienser:
FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), SØDMÆLK, jordbær 13,3%, lagkagebunde (past. ÆG, sukker, HVEDEMEL, vand, natriumhydgrogen carbonat), sukker, vand, glukosesirup, past. ÆGGEBLOMME, sukkerperler (sukker, vegetabilsk fedt, naturlig aroma, farvestof E120) stivelse, kirsebærlikør, SMØR, citronsaft, geleringsmiddel: carrageenan, stabilisator: pectin, naturlige vaniljekorn
Produktspecifikation
Varenr.: | 1006 |
Produktbetegnelse: | Jordbærkage |
Beskrivelse: | Lyse bunde svøbt i jordbær og flødecreme. |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 12 |
Bruttovægt | 1,32 kg |
Nettovægt | 0,96 kg |
EAN kode | |
Længde | 385 mm |
Bredde | 295 mm |
Højde | 85 mm |
Palle | Antal pr. palle | 160 |
Bruttovægt | 212 kg |
Pallehøjde | 1900 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 854 kJ / 205 kcal. |
Fedt | 13,4 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 8,8 g |
Kulhydrat | 18,5 g |
- heraf sukkerarter | 14,1 g |
Kostfibre | 0,3 g |
Protein | 3,9 g |
Salt | 0,1 g |
Allergener:
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
730 dage
Bagevejledning:
De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)
> Print produktblad