Ingredienser:
FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), sukker, lagkagebunde (past. ÆG, sukker, HVEDEMEL, vand, natriumhydgrogen carbonat), past. ÆG, past. ÆGGEBLOMME, Irsk whiskey creme (FLØDE, sukker, alkohol, aroma, irsk whiskey, farvestof: karamel E150b, emulgator: SOJA LECITHIN), MÆLKECHOKOLADE 5% (sukker, SØDMÆLKSPULVER, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), chokolade 5% (kakaomasse, kakaopulver, emulgator: SOJA LECITHIN), vand, sukker, kaffepulver, kakaopulver, geleringsmiddel: carrageenan
Produktspecifikation
Varenr.: | 1011 |
Produktbetegnelse: | Irish Coffee |
Beskrivelse: | Lyse bunde svøbt i kaffe, whiskycreme, sprødt chokoladelag og mælkechokoladecreme. |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 27 |
Bruttovægt | 2,71 kg |
Nettovægt | 2,35 kg |
EAN kode | |
Længde | 385 mm |
Bredde | 295 mm |
Højde | 85 mm |
Palle | Antal pr. palle | 160 |
Bruttovægt | 376 kg |
Pallehøjde | 1900 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1260 kJ / 303 kcal. |
Fedt | 19,0 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 10,9 g |
Kulhydrat | 23,9 g |
- heraf sukkerarter | 21,5 g |
Kostfibre | 1,0 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 0,1 g |
Allergener:
Kan indeholde spor af NØDDER
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
730 dage
Bagevejledning:
De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)
> Print produktblad