Ingredienser:
FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), MÆLKECHOKOLADE 23,5% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKSPULVER, VALLEPULVER, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), sukker, lagkagebunde (past. ÆG, sukker, HVEDEMEL, vand, natriumhydrogen carbonat), karamaliserede HASSELNØDDER 2,5%, glukosesirup, citronsaft, geleringsmiddel: carrageenan, stabilisator: pectin, MÆLKEPULVER, kakaopulver, krydderier, salt, farvestoffer: E171, E172.
Produktspecifikation
Varenr.: | 1015 |
Produktbetegnelse: | Gianduja |
Beskrivelse: | Krydret bund med chokoladehjerte omgivet af giandujamousse (hasselnød og chokolade). |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 12 |
Bruttovægt | 1,38 kg |
Nettovægt | 1,02 kg |
EAN kode | |
Længde | 385 mm |
Bredde | 295 mm |
Højde | 85 mm |
Palle | Antal pr. palle | 160 |
Bruttovægt | 221 kg |
Pallehøjde | 1900 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1342 kJ / 323 kcal. |
Fedt | 22,1 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 11,1 g |
Kulhydrat | 24,8 g |
- heraf sukkerarter | 22,3 g |
Kostfibre | 2,2 g |
Protein | 5,6 g |
Salt | 0,1 g |
Allergener:
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
730 dage
Bagevejledning:
De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)
> Print produktblad