Gianduja

 

85 g12 stk.160 stk.

Ingredienser:

FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), MÆLKECHOKOLADE 23,5% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKSPULVER, VALLEPULVER, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), sukker, lagkagebunde (past. ÆG, sukker, HVEDEMEL, vand, natriumhydrogen carbonat), karamaliserede HASSELNØDDER 2,5%, glukosesirup, citronsaft, geleringsmiddel: carrageenan, stabilisator: pectin, MÆLKEPULVER, kakaopulver, krydderier, salt, farvestoffer: E171, E172.

Produktspecifikation

Varenr.:1015
Produktbetegnelse:Gianduja
Beskrivelse:Krydret bund med chokoladehjerte omgivet af giandujamousse (hasselnød og chokolade).
Dato/version:28-09-2015
Forpakningsdata
KartonAntal pr. karton12
Bruttovægt1,38 kg
Nettovægt1,02 kg
EAN kode
Længde385 mm
Bredde295 mm
Højde85 mm
PalleAntal pr. palle160
Bruttovægt221 kg
Pallehøjde1900 mm
Næringsindhold pr. 100 g
Energi1342 kJ / 323 kcal.
Fedt22,1 g
- heraf mættet fedtsyrer11,1 g
Kulhydrat24,8 g
- heraf sukkerarter22,3 g
Kostfibre2,2 g
Protein5,6 g
Salt0,1 g

Allergener:

Opbevaring:

Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning

Holdbarhed:

730 dage

Bagevejledning:

De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)

> Print produktblad