Chokolade vanilje

 

95 g12 stk.160 stk.

Ingredienser:

FLØDECREME (FLØDE, stabilisator E407), SØDMÆLK, CHOKOLADE 16,4 % (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), sukker, vand, chokoladelagkagbunde (past. ÆG, HVEDEMEL, sukker, kakao, natriumhydrogen carbonat), glukosesirup, past. ÆG, HVID CHOKOLADE 1,5% (sukker, SØDMÆLK, kakaosmør, naturlig vanilje, emulgator: SOJA LECITHIN), kakaopulver, MÆLKEPULVER, geleringsmiddel: carageenan, naturlig vaniljeekstrakt, stabilisator: pectin, antioxidant: citronsyre (E330), farvestof: (E171, E172)

Produktspecifikation

Varenr.:1007
Produktbetegnelse:Chokolade vanilje
Beskrivelse:Chokoladebund svøbt i cremet chokolademousse med et hjerte af vaniljecreme. Pyntet med hvid chokolade.
Dato/version:28-09-2015
Forpakningsdata
KartonAntal pr. karton12
Bruttovægt1,50 kg
Nettovægt1,14 kg
EAN kode
Længde385 mm
Bredde295 mm
Højde85 mm
PalleAntal pr. palle160
Bruttovægt240 kg
Pallehøjde1900 mm
Næringsindhold pr. 100 g
Energi1115 kJ / 268 kcal.
Fedt16,2 g
- heraf mættet fedtsyrer10,5 g
Kulhydrat25,4 g
- heraf sukkerarter22,5 g
Kostfibre2,3 g
Protein4,4 g
Salt0,1 g

Allergener:

Kan indeholde spor af NØDDER

Opbevaring:

Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning

Holdbarhed:

730 dage

Bagevejledning:

De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)

> Print produktblad