Ingredienser:
HVID CHOKOLADE 26,5% (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, emulgator: SOJA LECITHIN, naturlig vanilje), FLØDECREME (FLØDE: stabilisator E407), sukker, vand, æbler 11%, KARAMELMASSE (glukosesirup, kondenseret MÆLK, saltet SMØR, salt, sukker, emulgator: SOJA LECITHIN), past. ÆGGEBLOMME, MANDELBUNDE (past. ÆG, HVEDEMEL, sukker, emulgeringsmiddel (vand, emulgator: E471, E477 og E470a, stabilisator:E1520, salt), glukose -og frugtosesirup, MANDLER, vand, hævemiddel: E450i, E500ii, kalciumkarbonat E170, stivelse, surhedsregulerende middel: E516), karamel (sukker, vand), glukose sirup, stivelse, citronsaft,
Produktspecifikation
Varenr.: | 1005 |
Produktbetegnelse: | Æblekage med karamel |
Beskrivelse: | Mandelbund med æblestykker svøbt i karamelmousse. |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 12 |
Bruttovægt | 1,50 kg |
Nettovægt | 1,14 kg |
EAN kode | |
Længde | 385 mm |
Bredde | 295 mm |
Højde | 85 mm |
Palle | Antal pr. palle | 160 |
Bruttovægt | 241 kg |
Pallehøjde | 1900 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1019 kJ / 245 kcal. |
Fedt | 11,5 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 6,9 g |
Kulhydrat | 31,0 g |
- heraf sukkerarter | 26,2 g |
Kostfibre | 0,4 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 0,1 g |
Allergener:
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
730 dage
Bagevejledning:
De frosne kager optøs i køleskabet i 2-3 timer. Herefter er de klar til servering. (De optøede kager skal spises inden for 72 timer)
> Print produktblad