• Forside
  • Om bake & take
  • Produkter
    • Morgenbrød
      • Kejserrundstykke rustik
      • Kejserrundstykke m/ blå birkes
      • Sesamstykke
      • Birkesstykke
      • Hvedestykker
      • Græskarstykke
      • Solsikkestykke
      • Skagenslap
      • Håndværker rustik
      • Rosenstykke m/blå birkes
      • Bondestykke rustik
      • Bondestykke mørk
      • Græskarstykke rustik
      • Solsikkestykke rustik
      • Viking
      • Rautino flerkorn
      • Ostebolle
      • Fodboldbolle
    • Croissanter
      • Fransk smørcroissant
      • Fransk chokolade croissant / Pain au chocolat
      • Økologisk mini smørcroissant
      • Økologisk Pain au chocolat
    • Kager
      • Cremelinse
      • Blød fondant chokoladekage
      • Othellolagkage
      • Othellolagkage (forskåret)
      • Chokoladelagkage (forskåret)
      • Lys cookie
      • Mørk cookie
    • Konditorkager
      • Chokolade vanilje
      • Saltet Karamel
      • Noissetine
      • Chesse red fruits
      • Limoncello
      • Orange d'or
      • Jordbærkage
      • Hindbærkage
      • Tiramisu
      • Irish Coffee
      • Æblekage med karamel
      • Gianduja
    • Donuts & berlinere
      • Berliner m/vaniljecreme
      • Berliner m/hindbær
      • Berliner m/sveske
    • Brezelbrød
      • Fodboldbolle
      • Tysk brezelkringle
    • Snacks
      • Kernesnack m/mozzarella & tomat
      • Kernesnack m/spinat & gruyère
      • Kernesnack m/flødeost
  • Kontakt os
  1. Produkter
  2. Konditorkager

Chokolade vanilje

Chokoladebund svøbt i cremet chokolademousse med et hjerte af vaniljecreme. Pyntet med hvid chokolade.

Saltet Karamel

Det salte og søde møder hinanden - chokoladekage svøbt i karamel, hasselnøds praliné og saltet karamel mousse.

Noissetine

Chokoladebunde svøbt i vanilje, chokolade -og hasselnødsmousse.

Chesse red fruits

Lyse bunde svøbt i blød ostemousse med et hjerte af skovbær omgivet af hvid chokolade.

Limoncello

Lyse bunde med citrusmarmelade omgivet af blød lemonmousse.

Orange d'or

Orangebunde svøbt i appelsinmousse med 2 chokoladehjerter.

Jordbærkage

Lyse bunde svøbt i jordbær og flødecreme.

Hindbærkage

Hindbærmousse med vaniljehjerte og crunch af mandler og chokolade.

Tiramisu

Kakaobunde svøbt i mascarpone creme med amaretto likør.

Irish Coffee

Lyse bunde svøbt i kaffe, whiskycreme, sprødt chokoladelag og mælkechokoladecreme.

Æblekage med karamel

Mandelbund med æblestykker svøbt i karamelmousse.

Gianduja

Krydret bund med chokoladehjerte omgivet af giandujamousse (hasselnød og chokolade).