Chokoladebund svøbt i cremet chokolademousse med et hjerte af vaniljecreme. Pyntet med hvid chokolade.
Det salte og søde møder hinanden - chokoladekage svøbt i karamel, hasselnøds praliné og saltet karamel mousse.
Chokoladebunde svøbt i vanilje, chokolade -og hasselnødsmousse.
Lyse bunde svøbt i blød ostemousse med et hjerte af skovbær omgivet af hvid chokolade.
Lyse bunde med citrusmarmelade omgivet af blød lemonmousse.
Orangebunde svøbt i appelsinmousse med 2 chokoladehjerter.
Lyse bunde svøbt i jordbær og flødecreme.
Hindbærmousse med vaniljehjerte og crunch af mandler og chokolade.
Kakaobunde svøbt i mascarpone creme med amaretto likør.
Lyse bunde svøbt i kaffe, whiskycreme, sprødt chokoladelag og mælkechokoladecreme.
Mandelbund med æblestykker svøbt i karamelmousse.
Krydret bund med chokoladehjerte omgivet af giandujamousse (hasselnød og chokolade).