Ingredienser:
FLØDE 31%, Lagkagebunde (sukker, ÆG, HVEDEMEL, vand, HVEDESTIVELSE, glykose fructose sirup, SKUMMETMÆLKSPULVER, humectan: glycerol E 422, emulgator: E 471, E 475; hævemiddel: dinatriumdiphosphat E (450i), natriumkarbonater E 500 (ii); salt, aroma) Marcipanmasse 16% (sukker, MANDLER, glukose sirup, vand, maltodextrin, invertsukker sirup, alkohol) Vand 5%, Hindbærmarmelade 6% (æble, sukker, vand, hindbær, modificeret stivelse, farve: E 163, anthocyaniner, pektin, aroma) Creme m/vanillesmag 5% (vand, sukker, modficeret stivelse, kartofler, VALLEPULVER, MÆLKEPULVER, vegetabilsk fedt: palmeolie, glukosesirupspulver, fortykningsmiddel, natriumalginat E 401, stabilisator: trinatriumdiphosphat E450 (ii), MÆLKEPROTEIN, salt, farve: beta caroten) Ganasche 4% (vegetabilsk fedt: apsfrøolie, kokosolie og sheaolie; sukker, fedtfattig kakaopulver, SKUMMETMÆLKSPULVER, emulgator: solsikke lecithin, smag) Sukker 3%, Sikkermakroner 3% (sukker, ÆGGEHVIDE, HVEDESTIVELSE, mandelaroma, dextrose, glykose, hævemiddel E 503) Glukosepulver, Fortykningsmiddel (gelatine, modificeret stivelse: majs), Aroma (vanilje)
Produktspecifikation
Varenr.: | 246125 |
Produktbetegnelse: | Othellolagkage |
Beskrivelse: | Lagkagebunde med flødecreme, makroner og hindbærsyltetøj. Afsluttet med marcipankant, chokoladeglasur og fløderosetter. |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 6 |
Bruttovægt | 4,29 kg |
Nettovægt | 3,90 kg |
EAN kode | 5908311981764 |
Længde | 580 mm |
Bredde | 195 mm |
Højde | 154 mm |
Palle | Antal pr. palle | 80 |
Bruttovægt | 343 kg |
Pallehøjde | 1690 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1239 kJ / 295 kcal. |
Fedt | 12,3 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 6,3 g |
Kulhydrat | 41,4 g |
- heraf sukkerarter | 29,2 g |
Kostfibre | |
Protein | 4,4 g |
Salt | 1,8 g |
Allergener:
Kan indeholde spor af HASSELNØDDER og PEANUTS
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
540 dage
Bagevejledning:
De frosne othellolagkager optøs i køleskab over natten eller ved stuetemperatur i ca. 3-4 timer - herefter klar til servering
> Print produktblad