Ingredienser:
HVEDEMEL*, SMØR* (22%), vand, chokolade* (9%) (sukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, emulgator (E322 (SOJALECITHIN)), naturlig vanilje*) sukker*, gær, HELÆG*, salt, HVEDEGLUTEN*, enzymer (hemicellulase, amylase) melbehandlingsmiddel (E300), ÆGGESTYGELSE*: (HELÆG*, vand) * Økologisk
Produktspecifikation
Varenr.: | 580761 |
Produktbetegnelse: | Økologisk Pain au chocolat |
Beskrivelse: | Original fransk opskrift med 22% smør og 9% chokolade. |
Dato/version: | 17-02-2016 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 70 |
Bruttovægt | 5,72 kg |
Nettovægt | 5,25 kg |
EAN kode | 3419280034969 |
Længde | 388 mm |
Bredde | 298 mm |
Højde | 244 mm |
Palle | Antal pr. palle | 56 |
Bruttovægt | 350 kg |
Pallehøjde | 1723 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1556 kJ / 370 kcal. |
Fedt | 21,0 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 13,2 g |
Kulhydrat | 38,6 g |
- heraf sukkerarter | 9,8 g |
Kostfibre | 2,1 g |
Protein | 7,2 g |
Salt | 0,82 g |
Allergener:
Kan indeholde spor af MANDLER og HASSELNØDDER
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C)
Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
270 dage
Bagevejledning:
De frosne croissanter optøs på bagepladen i ca. 30 min. Bages i forvarmet ovn ved 180°C i ca. 16-17 min.
> Print produktblad