Ingredienser:
HVEDEMEL, vand, rapsolie, gær, salt tilsat jod, emulgator E472e, HVEDGLUTEN, fortykningsmiddel E412, surhedsregulerende
middel E450, E341, E524, HVEDEMALTMEL, druesukker, melbehandlingsmiddel alpha-amylase, xylanase
Produktspecifikation
Varenr.: | 246436 |
Produktbetegnelse: | Tysk brezelkringle |
Beskrivelse: | Hvedekringle med saltoverflade. |
Dato/version: | 28-09-2015 |
Forpakningsdata |
Karton | Antal pr. karton | 80 |
Bruttovægt | 8,74 kg |
Nettovægt | 8,00 kg |
EAN kode | 4024582033054 |
Længde | 590 mm |
Bredde | 395 mm |
Højde | 172 mm |
Palle | Antal pr. palle | 40 |
Bruttovægt | 409 kg |
Pallehøjde | 1820 mm |
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 991 kJ / 237 kcal. |
Fedt | 2,70 g |
- heraf mættet fedtsyrer | 0,60 g |
Kulhydrat | 45,20 g |
- heraf sukkerarter | 0,10 g |
Kostfibre | 1,60 g |
Protein | 7,90 g |
Salt | 0,60 g |
Allergener:
Kan indeholde spor af SOJA, MÆLK og ÆG
Opbevaring:
Dybfrossen (Minimum -18°C) Må ikke genfryses efter optøning
Holdbarhed:
365 dage
Bagevejledning:
De frosne brezelkringler optøes på bagepladen i ca. 15 - 20 min. Drysses med brezelsalt (pose vedlagt i kartonen), salt kan også undlades. Bages i forvarmet ovn ved 160 °C i ca. 12-14 min.
> Print produktblad