Om bake & take

Historien

Bake & take så dagens lys den 01.04.1995, da daværende bake-off leverandør Unibake A/S åbnede en kombination af et bageri, konditori og en café i hjertet af Aarhus baseret på Unibakes højkvalitets bake-off produkter.

Efter at have opbygget en førerposition på bake-off området blev Unibake efter mange års virke solgt i 1999 og aktiviteterne overført i det nye selskab bake & take A/S.

 

Kernekompetencer

Selskabet bygger således på mere end 35 års know how og ekspertise på bake-off området. Vores fornemmeste opgave og virke er fortsat at produktudvikle og finde kvalitets produkter til det danske instore –og foodservice marked til konkurrencedygtige priser.    

Fællesnævnerne i bake & take er den kompromisløse tilgang til udvælgelsen af produkter, både når det kommer til råvarer, oprindelse, recept, bagemetode og smag. Vores hjerte banker for kvalitetsbrød, og det kan smages.

 

Vision

Det er afgørende for bake & take at være på forkant ifht. udviklingen og evne at matche efterspørgslen fra markedet og vores kunder. Vores store net af samarbejdspartnere skaber mange muligheder for nye spændende produkter, som er i tråd med nye trends og produktionsmuligheder.

Derfor har vores sortiment naturligvis også formeret sig til også at inkludere finere bagværk og konditori. De samme udvælgelseskriterie gør sig gældende – her er den søde tand, forkælelse og smagsoplevelsen i højsædet. Produkterne skal være en fryd både for øjet og ganen.